Flexibele opvang bij MAM’s De Kring

Wij zijn er trots op dat wij u kunnen melden dat wij vanaf 1 september 2014 flexibele kinderopvang aanbieden bij MAM’s Kinderopvang “De Kring”

De vraag naar flexibele opvang krijgen we steeds vaker en we zijn blij dat wij de ouders hierin tegemoet kunnen komen.

Flexibele opvang wil zeggen dat MAM’s u de mogelijkheid gaat bieden om incidentele opvang af te nemen. Dit geldt zowel voor buitenschoolse opvang (BSO), als voor voorschoolse opvang (VSO), vakantieopvang of voor sluitings(mid)dagen van school.

Ouders met wisselende werktijden, halve werkdagen of bijvoorbeeld met een oppas die niet altijd beschikbaar is, kunnen op deze manier ongedwongen gebruik maken van onze dienstverlening, zonder vast te zitten aan een structureel contract.

Een aanvraag voor flexibele opvang dient minimaal één dag en maximaal twee maanden van tevoren te worden ingediend. Aanvragen voor flexopvang kunt u indienen via ons mailadres: dekring@mamskinderopvang.nl . Als de aanvraag bij ons is binnengekomen, controleren wij de beschikbaarheid en nemen dan z.s.m. contact met u op om de aanvraag verder te verwerken. Bevestigde aanvragen kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden via het hoofdkantoor.(tel. 055-3550688 of per mail dekring@mamskinderopvang.nl )

Flexibele opvang is voorlopig alleen mogelijk op onze MAM’s vestiging “De Kring”. Bij een aantal locaties bestaat momenteel een wachtlijst, vandaar dat wij deze dienst daar niet kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet

Mariska Kerkdijk
MAM’s Expert MAM’s Kinderopvang De Kring

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact