WK Zomerfeest Jachtlaan 2014

2014-06-23 MAM's WK Zomerfeest Jachtlaan

We kijken met z’n allen  terug op een heel gezellig  WK Zomerfeest. ’s Middags hebben bijna alle BSO kinderen genoten van de Workshop Capoeira. Onder begeleiding van zang en muziek gingen zij Capoeira bewegingen maken zoals trappen en verdedigen en acrobatische bewegingen zoals radslagen, handstanden en bruggetjes. Als laatste demonstreerden zij al hun kunnen aan de ouders op het ritme van de muziek van een Capoeira liedje. Op de website kunt u bij de foto’s en video’s zien hoe goed de kinderen bezig waren!

Inmiddels begon het plein voller te stromen met ouders en werd het steeds gezelliger. Virginie Korteling van MAM’s Gourmands had een stand waar de ouders de maaltijd konden proeven die zij volgende week tijdens de proefweek kunnen bestellen. Zowel ouders als kinderen genoten van de heerlijke maaltijd!

Ondertussen konden de kinderen een mooi Carnavals masker maken, springen op het voetbalspringkussen, met een voetbal schieten op het gatengoal, of voor de kleinsten met een bal in de mand proberen te gooien. Voor de ouders en kinderen die niets van de wedstrijd Nederland – Chili wilden missen stond een groot scherm opgesteld in de carport. Tijdens het Zomerfeest werd er geen doelpunt gescoord, maar gelukkig heeft Nederland dat in de 2e helft goed gemaakt met 2 goals!

Al met al een was het een zeer geslaagd Zomerfeest!

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact