Zaterdag 21 juni- MAM’s Supersoakerfeest bij Openluchtbad Boschbad

80 jaar Boschbad

Het grootste Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn viert feest. Op 20 juni 1934 werd het Boschbad in Apeldoorn geopend. Dat betekent dat het bad dit jaar maar liefst 80 jaar bestaat. Een bijzondere mijlpaal die beheerder Accres niet zomaar voorbij laat gaan. Op 20 en 21 juni 2014 staat het Boschbad in het teken van het 80-jarig bestaan en worden er verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De feestelijke activiteiten vinden heel het weekend plaats. Op 20 juni zijn er verschillende activiteiten voor de basisschoolkinderen en een scholentriathlon. ’s Avonds is er de Tropical Beach Party! Op 21 juni is er ’s middags het 1e Supersoakerfeest in openluchtzwembad Boschbad. ’s Avonds is er in intieme sfeer een optreden van het NJO: talent in concert, mét gezellige picknick.

1e MAM’s Supersoakerfeest in openluchtzwembad Boschbad

A-119 (Large)

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Op zaterdagmiddag 21 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur kunnen alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar een Supersoaker watergevecht met elkaar aangaan. Een deel van het Boschbad is omgetoverd tot een Supersoaker en Nerf game area.

Be there!

Waar:
Openluchtbad Boschbad, Felualaan 29, Apeldoorn
Tijd:
14.00 uur tot 17.00 uur
Programma:
Supersoaker game area, Nerf game area en  Laser gamen
Tip:
Breng je Supersoaker of Nerf-geweer mee!

MAM's Supersoakerfeest voorkantMAM's Supersoakerfeest achterkant

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact