Zomaar een dag bij MAM’s…

Wat doe je als je een dag vrij hebt van school en je een hele dag bij MAM’s bent??
Heel eenvoudig…….we maken er een heerlijk dagje van!!

Nadat we op tijd fruit gegeten hebben en sap hebben gedronken trokken we onze jassen en schoenen aan en gingen heerlijk lopend naar de speelweide van Berg en Bos!!

Daar al vroeg aangekomen hebben we lekker geklommen en geklauterd en met de boomstammen hutten gebouwd. Ook de waterpomp was favoriet…. gelukkig werden we daar niet nat van want het was best wel frisjes….

Nadat wij al een uur lekker aan het spelen waren en tussendoor nog even een koekje gegeten hadden zagen we ineens juf Mariska van MAM’s de Kring aankomen….ook zij hadden een schoolvrije dag en kwam gezellig naar de speelweide! Juf Mariska gaf ons de tip dat de zwijnen heel dichtbij waren dus……op de terug weg uiteraard langs de zwijnen gelopen…..brrrr….er waren toch wel hele grote bij met flinke slagtanden…..gelukkig waren er ook hele kleine zwijntjes die dan wel weer erg schattig waren….herten hebben we helaas niet gezien…misschien maakten we in ons enthousiasme voor de zwijnen iets teveel lawaai???

Daarna toch echt de terug weg genomen……omdat we anders veel te laat zouden zijn voor het middag broodje….

Al met al was het een flinke wandeling en hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen!!!

Toen we om 5 over 12 weer terug waren bij MAM’s hebben we na het brood eten de middag heerlijk gespeeld, zowel binnen als buiten….

Het was een super gezellig dagje!!

 

 

 

Mam's Kinderopvang © 2021 | Disclaimer | Contact