Zomer Afrika Fair bij MAM’s Epe en MAM’s Jachtlaan

Dinsdag 9 juli vieren wij van 17.00 – 18.30 uur bij MAM’s Epe het begin van de zomer, met een gezellige Zomer Afrika Fair.

Donderdag 11 juli vieren wij van 17.00 – 18.30 uur bij MAM’s Jachtlaan het begin van de zomer, met een gezellige Zomer Afrika Fair.

Deze fair staat in het teken van Afrika en dan in het bijzonder het project van Plan Nederland. Het project heet ‘Trommelen voor toekomst’. Plan wil op deze wijze kinderen kennis laten maken met Afrikaanse muziek en dans én tegelijkertijd aandacht vragen voor de situatie op scholen in Ethiopië.

De afgelopen weken hebben we met de kinderen Afrikaanse trommels gemaakt, getrommeld, gedanst, maskers gemaakt en Afrikaanse recepten uitgeprobeerd.

Tijdens het Zomer Afrika Fair van MAM’s zullen we op verschillende manieren aandacht vragen voor dit goede doel. Dit zullen wij doen door leuke Afrikaanse voorstellingen (MAM’s Jachtlaan), Afrikaanse hapjes te serveren, er zal een springkussen staan, kinderen kunnen zich laten schminken, instrumentjes en maskers maken en dit alles onder het genot van Afrikaanse muziek.

Kom met z’n allen naar onze Zomer Afrika Fair!

Mam's Kinderopvang © 2019 | Disclaimer | Contact